Familia Omnia Mea

Alla inlägg den 12 juli 2010

Av Johanna Widoff - 12 juli 2010 21:15


Lilla skatten sover nu... Jag är trött, så det blir sängen strax för mig också! Lite jobbigt när hon inte vill sova "när hon ska" - jag behöver en liten stund på kvällen ibland! Men hon är väldans gosig när hon är vaken!<3 haha Men var sjutton får hon all energi ifrån?


Min underbara lilla mysgroda - som mamma älskar dig!!! <3

 


På eftermiddagen slocknade hon hos mig efter endel kink och bök (efter bad, bus och lek hela dagen)... Sen kryper hon en massa på golvet, var med ut på promenad, duschade, åt gröt så fint själv och busade och skrattade ljuvligt så det glittrade och sprakade i hjärta och själ <3 Underbara lilla prinsessa!


 


Vi har haft en super vecka med hela familjen hemma <3 Daniel har semester nu och det är skönt att ha honom hemma lite mer, umgås, mysa och njuta av sommaren och vara tillsammans med barnen<3


Så i veckan har vi varit på stranden, skönt i vattnet! Felicia är så fashinerad av både sanden och vattnet... Känner, tar upp i handen (sanden) och låter den rinna mellan fingrarna, i vattnet plaskar och sprattlar hon lyckligt och tittar stort på alla andra barn (allra helst storasyster såklart!!).

Blivit en del mysiga promenader tillsammans, plocka blommor, lyssna på fåglarna och leka i lekparker... Det är häärligt att gunga!

 


Ätit mycket grillat -gott gott - äta ute och ta vara på det härliga sommarvädret.

I helgen
kom mamma och pappa o hälsade på =) Prata, mysa, skratta och bara umgås. Tjejerna tyckte också om det *så glad* Det betyder så mycket för mig när dem kommer upp och att tjejerna och dem tycker så mycket om varandra!! <3

Vi har spelat minigolf, Älskling<3 och jag har kikat fotboll, kramats i soffan, och haft en massa mys... Ätit glass, melon och annat gott som hör till på sommaren ;)

Dessutom har vi padlat kanot. Grymt mysigt och härligt på vattnet, tyvärr tyckte Felicia inte om flytväst - vilket jag kan förstå när den är så stor och klumpig! Så nästa gång får hon nog slippa följa med...

Kluckande vatten, vindsus i träden, fågelsång, glittrigt solsken och familjens närhet, tjejerna som skrattar och min snygging<3 I love it!

 



Idag har jag varit duktig och tvättat undan sandiga badlakan och filtar mm från veckan ... Imorgon tänkte jag iaf dammsuga lite - blir lite sand på golvet! :) hehe

Nu på sen eftermiddagen / kvällen när Flisan krupit runt och busat på golvet har hon "ropat" efter sin storasyster som tyvärr inte är hemma den här veckan... Det är kärlek om något!!!


              

 Fantastiska fina systrarna<3 

Dem är så otroligt goa och fina med varandra!!



Men nu är det dags att krypa i säng så vi orkar upp imorgon! Blivit några tidiga morgnar veckan som gått! :p


 (det är synd, när jag är så här trött när jag skriver gör det inte alls rättvisa känslorna jag vill fånga! =/ ) . . . . .

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards