Familia Omnia Mea

Alla inlägg den 14 juli 2010

Av Johanna Widoff - 14 juli 2010 20:45



Solvarmt sommargräs kittlar härligt under barfota fötter
Vårsolen värmer skönt mot huden
och den fläktande ljumma vinden som smeker kinder och rufsar håret
känns busigt underbar



Vilken dag! En annorlunda dag. En mysig, en varm och solig. En busig dag. 

En dag med kärlek<3


Felicia och jag vaknade efter en varm och klibbig natt alldeles för tidigt imorse. Det var inte ens morgon, men vi kunde omöjligt sova i den kvava värmen. Jag satte igång ac:n som Älskling införskaffat och bäddade åt oss på golvet (madrass) i vardagsrummet... Men vi hade piggnat till så pass, Felicia i alla fall :) Så hon kröp runt en stund, plockade och pillade lite, kramades och gosade, innan vi fick ro och somnade om. Jäsp!


Efter frukost blev det en liten promenix, men vi var så trötta så vände snart för att gå hem och sova . . . Det var skönt! även om jag hade svårt att få ro och sova. Jätte svårt att sova på dagen! =/


Pigga och glada efter nästan 2 timmar "middagsvila" packade vi och åkte till stranden med Niclas efter en god sallad ;) Hääärligt! =)

Sitta med fötterna i sanden och leka med Felicia, bygga sandslott, leka i vattnet... Fika lite melon och kakor. Sommar sommar sommar!

Felicia somnade efter en massa bus och då passade jag på att leka med killarna i vattnet ;) Ligga i sanden och snacka lite och Älskling <3 fick till det så bra när han tog mig och slängde mig i sjön :p haha


Skruttis och jag tog en tidig kvällspromenad med hundisen, gungade och gick lite i solen. Sen hjälptes vi åt och donade i köket =) Det är mysigt!

Tacos och det var så gott!


Kvällen spenderades till största del med bus på golvet tillsammans med mitt lilla hjärtegull<3 Vid halv åtta tiden kröp hon in i sovrummet, ville upp i sängen och sträckte sig mot mig... Eftersom det var en "bra tid" la vi oss och Flisan ville snutta på en gång! . . . . . Men sova - det var hon inte riktigt sugen på just då!

haha Lilla fis rumpa<3 Jag var närmare att somna än vad hon var en lång stund! Gosigt är det i alla fall, så kramig och go som hon är!<3


Det är så fantastiskt, otroligt och stort!

Där är så många känslor, sådan stolthet och fashination

Det är en kärlek som ingen annan!



Usch jag är alldeles för trött för det här!

God natt!


(bilder kommer en annan dag...)

Presentation


Öppna ditt hjärta och följ dina drömmar!


Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards